Epoxy-gulv

Epoxy-gulv giver et utal af muligheder til din virksomhed

​Leder du efter et vedligeholdelsesfrit gulv til din virksomhed? Så er det oplagt at vælge vores epoxy-gulv. Hos Allans Gulvbelægning kan vi lægge epoxy-gulve for private husejere såvel som erhvervskunder, og med adresse i Randers kører vi hurtigt ud til opgaver på Djursland samt i byer som Aarhus, Hobro og Viborg.

Rengøringsvenligt epoxy-gulv

​Når man lægger et epoxy-gulv, opnår man en ensartet overflade på hele gulvet uden samlinger. Det betyder, at epoxygulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Denne egenskab gør epoxy-gulve gode i køkkener, kantiner og andre steder, hvor hygiejne er vigtig.

Unikke egenskaber

​Epoxy er et unikt materiale med fremragende egenskaber. Udover at give en slidstærk, ensartet overflade, der er nem at rengøre, er epoxygulve for eksempel også skridsikre.

Epoxy er perfekt til:

  • ​Autoværksteder
  • Lagerhaller
  • Storkøkkener, fødevarevirksomheder, levnedsmiddelindustri
  • Udstillingslokaler
  • Butikker
  • Kontorer​

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Erfaring

Mange års erfaring med epoxy og betongulv

​Hos Allans Gulvbelægning har vi gennem mange år lagt epoxy-gulve og opnået stor erfaring med dette. Vi lægger dit epoxy-gulv hurtigt og effektivt – og til en konkurrencedygtig pris.

Vi har også god erfaring med betongulv og gulvmaling til beton. På den måde kan du tilføre gulvet dit eget personlige præg med en klat maling og lidt farver, hvad end det drejer sig om kontorlokalet eller autoværkstedet.

Gode råd

Vi rådgiver dig om dit gulvvalg

​Vi har lagt gulve i mere end 40 år og kender vores fag til bunds. Vores medarbejdere kommer jævnligt på kursus, så de er opdaterede på de nyeste teknikker. Vi er selvfølgelig også medlem af både Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd), så du er garanteret nyt gulv i høj kvalitet til fair priser.

Vi står altid til rådighed, klar til at vejlede dig om dit gulvvalg. Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på vores unikke epoxy-gulve.

Du er også velkommen til at ringe til os på

20 16 23 25 / 40 10 83 08 eller skrive på e-mail allansgulv@allansgulv.dk

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298