+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

Epoxy-gulv giver et utal af muligheder til din virksomhed

Leder du efter et vedligeholdelsesfrit gulv til din virksomhed? Så er det oplagt at vælge vores epoxy-gulv. Hos Allans Gulvbelægning yder vi god og professionel service til kunder i Aarhus, Hobro, Randers, Viborg og omegn.

Vi kan derudover hjælpe med flere typer nyt gulv, herunder bl.a. trægulve, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, vinylgulv, laminatgulv og vinylgulv.

Rengøringsvenligt epoxy-gulv

​Når man lægger et epoxy-gulv, opnår man en ensartet overflade på hele gulvet uden samlinger. Det betyder, at epoxygulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Denne egenskab gør epoxy-gulve gode i køkkener, kantiner og andre steder, hvor hygiejne er vigtig.

Unikke egenskaber

​Epoxy er et unikt materiale med fremragende egenskaber. Udover at give en slidstærk, ensartet overflade, der er nem at rengøre, er epoxygulve for eksempel også skridsikre.

Epoxy er perfekt til:

  • Autoværksteder
  • Lagerhaller
  • Storkøkkener, fødevarevirksomheder, levnedsmiddelindustri
  • Udstillingslokaler
  • Butikker
  • Kontorer

Mange års erfaring med epoxy og betongulv

​Hos Allans Gulvbelægning har vi gennem mange år lagt epoxy-gulve og opnået stor erfaring med dette. Vi lægger dit epoxy-gulv hurtigt og effektivt – og til en konkurrencedygtig pris. 

Vi har også god erfaring med betongulv og gulvmaling til beton. På den måde kan du tilføre gulvet dit eget personlige præg med en klat maling og lidt farver, hvad end det drejer sig om kontorlokalet eller autoværkstedet.

Vi rådgiver dig om dit gulvvalg

​Vi har lagt gulve i mere end 40 år og kender vores fag til bunds. Vores medarbejdere kommer jævnligt på kursus, så de er opdaterede på de nyeste teknikker. Vi er selvfølgelig også medlem af både Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd), så du er garanteret nyt gulv i høj kvalitet til fair priser.

Vi står altid til rådighed, klar til at vejlede dig om dit gulvvalg. Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på vores unikke epoxy-gulve. 

Du er også velkommen til at ringe til os på 

20 16 23 25 / 40 10 83 08 eller skrive på e-mail allansgulv@allansgulv.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298