​Telefon: Christian - 20 16 23 25 / Martin - 40 10 83 08

Trægulv i planker, parket, massivt træ eller lameller

Hos Allans Gulvbelægning har vi mere end 40 års erfaring i at lægge trægulv for kunder i Randers, Aarhus og omegn.

Med et trægulv tilfører du rummet, en naturlig glød og et behageligt indeklima. Hvert eneste trægulv er unikt, ikke et stykke træ er identisk med det næste. 

Der er et utal af forskellige muligheder inden for gulve i træ, som passer til stort set alle former for bygninger - både nye og gamle.

Flotte trægulve af enhver slags

Vores trægulve fås i planker, parket, massivt eller lamel og kan behandles med enten olie eller lak - for slet ikke at nævne de forskellige sorter, der hver har sit særlige udtryk og sin nuance. 

Der er forskellige fordele forbundet med de forskellige gulve i træ. Massivt trægulv er ekstremt holdbart, lamel er mere modstandsdygtigt for luftforandringer, mens parket giver en hel unik mulighed for at indlægge et smukt mønster i gulvet.

Skal du have lagt et nyt trægulv i din bolig?

Vi kan garantere dig for, at vi kan hjælpe dig med at få det gulv, som du altid har drømt om, om det så er af træ, vinyl eller noget helt tredje - vi har gulvet til dig.


Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 20 16 23 25 eller 40 10 83 08 og få en uforpligtende snak –og måske tilbud på trægulve, men du kan selvfølgelig også skrive til vores e-mail allansgulv@allansgulv.dk, hvis du foretrækker det. 


Vi lytter til, hvad du har af ønsker og vejleder gerne i, hvilket trægulv der er det rigtige for dig, og hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye gulv.

​Vores kunder udtaler

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298

Logevej 4, Harridslev • 8930 Randers NØ

Find vej med Google Map