+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

Lægning af trægulv og professionel behandling af trægulve

Hos Allans Gulvbelægning har vi mere end 40 års erfaring med at lægge trægulv for kunder i Randers, Aarhus, Hobro, Viborg og omegn.

Med et trægulv tilfører du rummet, en naturlig glød og et behageligt indeklima. Hvert eneste trægulv er unikt, ikke et stykke træ er identisk med det næste. 

Der er et utal af forskellige muligheder inden for gulve i træ, som passer til stort set alle former for bygninger - både nye og gamle. Vi kan også hjælpe med vinylgulv, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, epoxy gulv, laminatgulv og korkgulv.

Flotte trægulve af enhver slags

Vi lægger mange typer trægulve og du kan overveje om du vil have et uforpligtende tilbud på en af følgende: 

  • Plankegulve
  • Parketgulv
  • Massivt trægulv
  • Lamelgulv

Udover lægning af trægulv, kan vi desuden hjælpe dig med:

  • Oliebehandling af trægulv
  • Afslibning af trægulv
  • Reparation af trægulv

Alle nye trægulve bør enten oliebehandles eller lakeres med lak. Med en ludbehandling af trægulvet bliver dit nye gulv meget mere slidstærkt, og kan derfor ofte godt betale sig.

Herudover kan du også overveje om du skal have malet trægulv. Det er populært både at få det malet hvidt, gråt eller helt mørkt.

Underlag til dit nye gulv i træ

Skal du have gulvvarme under trægulvet? Sørg for at have overvejet underlaget til dit nye trægulv først, så du sparer dig selv for besværet og omkostningerne ved eksempelvis at lægge gulvvarme efter du har fået lavet gulv.

Lægning af trægulv kan desuden foretages på de fleste underlag, såsom klinker, fliser og beton. Spørg os gerne til råds inden - vi har svaret til dit spørgsmål. 

Fordele ved at få nyt trægulv

Der er forskellige fordele forbundet med de forskellige gulve i træ. Massivt trægulv er ekstremt holdbart, lamel er mere modstandsdygtigt for luftforandringer, mens parket giver en hel unik mulighed for at indlægge et smukt mønster i gulvet.

Vi kan garantere dig for, at vi kan hjælpe dig med, at få det gulv, som du altid har drømt om, om det så er af fyr, eg eller ask - vi har trægulvet til dig. 

De forskellige træsorter, har hver sit særlige udtryk og sin nuance. Der er naturligvis også forskel på prisen af de forskellige typer gulve. Fra de helt billige til de mere ekstravagante.

Hør mere om priser på trægulve og få gode råd

Du er meget velkommen til at ringe til os på 20 16 23 25 uanset hvem du er, men hvis du er privatperson kan du også kontakte os direkte på 40 10 83 08 og få en uforpligtende snak om trægulve – og måske et godt tilbud på lægning af trægulv. Du kan selvfølgelig også skrive til vores e-mail allansgulv@allansgulv.dk, hvis du foretrækker det. 

Hvad koster trægulv?

Ring også gerne til os hvis du bare er interesseret i et prisestimat før du træffer beslutningen om dit nye gulv. Der er mange forskellige typer af trægulve og priserne på nyt trægulv varierer også rigtig meget. 

Du er derfor nødt til at tage en snak med os omkring dine ønsker og budget, før vi kan give dig en retvisende vejledning og dermed et prisoverslag der passer.

Vi lytter til, hvad du har af ønsker og vejleder gerne i, hvilket trægulv der er det rigtige for dig, og hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye gulv

Vi giver dig altid et helt uforpligtende tilbud, med en konkurrencedygtig pris, til at starte med.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298