+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

Laminatgulv – smukt, slidstærkt og robust

Ønsker du dig et slidstærkt, robust og smukt gulv i en fart? Så står Allans Gulvbelægning ApS klar til at give dig det laminatgulv, du altid har drømt om. Vi holder til nær Randers, men kører ud til kunder i Aarhus, Viborg og omegn. Vi kan hjælpe med dit nye gulv, og vi tilbyder også hjælp til trægulve, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, epoxy gulv, vinylgulv og korkgulv.

Hvad er laminatgulv?

​Laminatgulve består af flere lag af materialer, der bindes sammen ved hjælp af varme, harpiks og tryk. Overfladen består typisk af et mønster, der imiterer udseendet af træ eller andre materialer. 

Laminatgulv er dermed din mulighed for at få et slidstærkt, nemt og billigt trægulv uden at gå på kompromis med udseendet.

Få lagt nyt gulv i en fart

​Der er mange fordele ved at få lagt et laminatgulv, blandt andet muligheden for at tage gulvet i brug med det samme. Vi lægger altså et nyt gulv i en fart, så du undgår at skulle vente i spænding alt for længe. Derudover er der utallige muligheder for at variere gulvets udseende og overflade.

Hos Allans Gulvbelægning ApS lægger vi gulve direkte oven på det allerede eksisterende gulv. Den eneste forudsætning er, at gulvet er helt plant – og er det ikke det, så sørger vi selvfølgelig for at rette det ud, inden vi går i gang. Derfor den hurtige ekspedering af gulvanlæggelsen.​

Tid til et billigt gulv? Kontakt os og hør mere om vores priser

​Hos Allans gulvbelægning er vi stolte af at kunne skilte med mere end 40 års erfaring inden for gulvlægning, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få det gulv, du drømmer om. Det kan være svært at vide, hvad der passer bedst til ens behov, og vi rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning til en fair pris.

Kontakt os gerne for et godt tilbud, eller kom forbi butikken og se, hvad vi har at byde på. Måske er et laminatgulv lige det, du mangler? Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre et godt køb. Kontakt os på tlf. 20 16 23 25 eller på 

40 10 83 08, hvis du er privatkunde. Du kan også gå til vores kontaktside her.

​​

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298