Laminatgulv

Laminatgulv – smukt, slidstærkt og robust

​Ønsker du dig et slidstærkt, robust og smukt gulv i en fart? Så står vi ved Allans Gulvbelægning klar til at hjælpe dig med et laminatgulv. Vi holder til i Randers, men betjener kunder i et større område, herunder på Djursland samt i Hobro, Viborg, Aarhus og omegn. Her hjælper vi desuden også med andre nye gulve, blandt andet trægulve, linoleumsgulve, epoxy gulv, vinylgulv og korkgulv.

Hvad er laminatgulv?

​Laminatgulve består af flere lag af materialer, der bindes sammen ved hjælp af varme, harpiks og tryk. Overfladen består typisk af et mønster, der imiterer udseendet af træ eller andre materialer.

Laminatgulv er dermed din mulighed for at få et slidstærkt, nemt og billigt trægulv uden at gå på kompromis med udseendet.

Få lagt nyt gulv i en fart

​Der er mange fordele ved at få lagt et laminatgulv, blandt andet muligheden for at tage gulvet i brug med det samme. Vi lægger altså et nyt gulv i en fart, så du undgår at skulle vente i spænding alt for længe. Derudover er der utallige muligheder for at variere gulvets udseende og overflade.

​Hos Allans Gulvbelægning ApS lægger vi gulve direkte oven på det allerede eksisterende gulv. Den eneste forudsætning er, at gulvet er helt plant – og er det ikke det, så sørger vi selvfølgelig for at rette det ud, inden vi går i gang. Derfor den hurtige ekspedering af gulvanlæggelsen.​

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Mere end 40 års erfaring

Tid til et billigt gulv? Kontakt os og hør mere om vores priser

​Hos Allans gulvbelægning er vi stolte af at kunne skilte med mere end 40 års erfaring inden for gulvlægning, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få det gulv, du drømmer om. Det kan være svært at vide, hvad der passer bedst til ens behov, og vi rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning til en fair pris.

Et godt tilbud

Tag kontakt​

Kontakt os gerne for et godt tilbud, eller kom forbi butikken og se, hvad vi har at byde på. Måske er et laminatgulv lige det, du mangler? Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre et godt køb. Kontakt os på tlf. 20 16 23 25 eller på 40 10 83 08, hvis du er privatkunde. Du kan også gå til vores kontaktside her.​

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298