Vinylgulv

Vinylgulv – vælg et gulv i vinyl

Hos Allans Gulvbelægning leverer vi vinylgulv i alle afskygninger for kunder i Aarhus, Randers, Hobro, Viborg, på Djursland og omegn; farver og former er op til dig.

Vinyl er et kunstmateriale fremstillet på råolie og klor, blødgørende stoffer og farve. Vinylgulv er blødt, lyddæmpende og kan fås i et utal af udgaver; blandt andet tilsat små korn, hvilket giver en rigtig god skridsikker overflade på vinylgulve.

Unikke og ubegrænsede gulve i vinyl

Et vinylgulv er en fantastisk mulighed for at skabe et helt unikt gulv, som passer til lige præcis de behov, du har til dit nye gulv.

Gulve i vinyl kan fremstilles i nærmest ubegrænsede variationer, alle regnbuens farver samt i forskellige mønstre og overflader. Vi kan levere et vinylgulv med en naturtro overflade som træmønster, stenflade-prægning, eller hvad du ellers synes, ville være det perfekte mønster til dit gulv.

Privatpersoner vælger ofte vinylgulv på grund af de utallige muligheder for at skabe et personligt udtryk, mens erhvervet værdsætter vinylgulve på grund af den helt specielle slidstyrke og rengøringsvenlige overflade.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Vinylgulv

Vi kan levere et flot vinylgulv til dig

Vi har også de populære designgulve, som er vinylgulve med sten- eller træoverflade og en helt exceptionel slidstyrke.

Derudover har vi selvfølgelig også vådrumsbeklædning og garanterer dig, at dit vådrumsgulv lever op til alle standarder om vandtæthed, når vi lægger et vinylgulv.

Vores dygtige og erfarne gulvlæggere tager et nyt vådrumscertifikat hvert tredje år. På den måde er vi sikre på, at du får glæde af dit vinylgulv i så mange år som muligt.

Hjælp

Skal vi hjælpe dig med dit nye gulv?

Fra vores kontor i Harridslev står vi klar til at hjælpe dig med dit nye gulv i vinyl. Vi lægger også andre typer af gulve, eksempelvis trægulve, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, epoxy gulv, laminatgulv og korkgulv.

Kontakt os på telefon 20 16 23 25 og få en uforpligtende snak med en af vores gulvmænd. Du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail allansgulv@allansgulv.dk og høre mere. Er du privatperson og skal have lagt vinylgulv derhjemme, kan du med fordel ringe til os direkte på 40 10 83 08

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298