Afpassede tæpper

​Skab hygge med afpassede ​tæpper

Et løst tæppe skaber hygge og harmoni i dit hjem. Et afpasset tæppe kan være med til at samle rummet og skabe en helhed i din indretning. Et afpasset tæpper passer fint under sofaborde, spiseborde eller på en større flade, der skal brydes visuelt.

Mange løse tæpper kommer i standardmål, men flere og flere tæpper kan tilpasses og leveres i individuelle mål, så de passer til lige netop dit behov.

Skru ned for lyden med et løst tæppe

Et afpasset tæppe er en nem måde at lyddæmpe et rum på. Er akustikken ikke helt god, så smid et tæppe på gulvet, og du vil omgående opleve at rummet har et mere behageligt lydbillede.

Manage typer afpassede tæppe

Du kan få løse tæpper i et væld af forskellige udgaver, fx:

  • Ægte tæpper
  • Kelim tæpper
  • Langluvede tæpper
  • Fladluvede tæpper
  • Og mange, mange flere
Få besøg af tæppebussen og se vores store udvalg af afpassede tæpper i dit eget hjem.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Erfaring

​40 år med løse tæpper

Allans Gulvlægning har beskæftiget os med tæpper i mere end 40 år. Vi vejleder dig gerne, så du får lige netop det afpassede tæppe, der passer bedst til dit hjem.

Topkvalitet

​Afpassede tæpper i topkvalitet - til fremragende priser

Hos os får du afpassede tæpper i topkvalitet og til gode priser. Du kan altid få besøg af tæppebussen og blive inspireret i dit valg af tæppe. Eller vi kontakter dig gerne med et uforpligtende tilbud på afpassede tæpper.

Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 16 23 25 eller på telefon 40 10 83 08 for privatkunder. Du kan også gå til vores kontaktside her.

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298