+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

​Gummi

Alsidige gummigulve

​Når man lægger et gummigulv, opnår man en modstandsdygtig og skridsikker overflade.

Det gør gummigulve ideelle til:

  • Gangarealer og trapper
  • Entreer
  • Kontorer
  • Sportscentre m.m.

Gummi er et utroligt alsidigt materiale til gulvbelægning, og vi er specialister i at finde den bedste løsning inden for gummigulve. Lad os rådgive dig om hvilken type gummigulv, der passer bedst til dine behov.

Gummigulve findes med at væld af forskellige overflader, hvilket gør det nemt at finde et gulv, der passer til lige netop dine behov. Gummi er et kraftigt og stærkt materiale, der kan fås i mange flotte farver. Andre fordele ved gummigulve er, at de er lyddæmpende samt bløde og behagelige at gå på – en af de ting, der gør gummigulve velegnede til sportshaller og fitnesscentre.

Gummigulve, der holder i årevis

Fordi gummi er så slidstærkt et materiale, kan du være sikker på, at dit nye gummigulv holder i mange år efter at det er lagt. Gummigulvets høje kvalitet gør, at du har glæde af det i mange år. Vi lægger dit gummigulv hurtigt og effektivt, og du kan tage det i brug med det samme.

40 års erfaring med gulvbelægning

​Igennem mere end 40 år har vi lagt et utal af gulve. Det har gjort os til specialister inden for gulvfaget, og vi sender regelmæssigt vores medarbejdere på kursus, så de altid er opdateret på de nyeste teknikker og metoder.

Kvalitetsgulve til gode priser

Hos Allans Gulvbelægning får du et kvalitets gummigulv til en konkurrencedygtig pris. Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd), hvilket er din garanti for veludført arbejde. Fortæl os om dit projekt – så finder vi det gummigulv, der passer til!

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på dit nye gummigulv.Du er også velkommen til at ringe til os på 20 16 23 25 / 40 10 83 08 eller skrive på e-mail allansgulv@allansgulv.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298