Linoleumsgulv

Linoleumsgulv skræddersyet til dig

​​Skal du have lagt nyt gulv? Med et linoleumsgulv får du et naturligt, slidstærkt og rengøringsvenligt gulv – lige som du ønsker, at det skal tage sig ud!

Ved Allans Gulvbelægning har vi mange års erfaring, og fra vores base nær Randers kan vi hurtigt køre ud til kunder i Aarhus, på Djursland, i Viborg, Randers, Hobro og omegn.

Vi kan derudover hjælpe med flere typer nyt gulv, herunder bl.a. trægulve, væg til væg tæpper, vinylgulv, epoxy gulv, laminatgulv og korkgulv.

Gulvbelægning efter dine ønsker

​Linoleum er et naturmateriale fremstillet af linolie, harpiks, træmel, korkmel, kalkstensmel og farve. Det kan fremstilles med et utal af forskellige overflader, mønstre og prægninger, og rengøring af linoleum bliver så let som en leg.

Det er dig, der sætter grænserne, så vores gulvlægger er sikker på, at du finder et gulv, der matcher dit behov. Både private og erhvervskunder sætter stor pris på linoleumsgulve på grund af disse egenskaber.

Linoleum fås i baner af 200cm eller fliser á 30x30cm eller 50x50cm, så der mulighed for at få lige præcis det gulv, du drømmer om.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Erfaring

Mange års erfaring – exceptionelt udvalg

​Som rutinerede gulvlæggere med mere end 40 års erfaring inden for faget vil vi garantere dig, at du får et fantastisk gulv, som du kan bruge og nyde godt af i mange år fremover. 

Vi er eksperter i linoleum og har et exceptionelt og varieret udvalg til gode priser. Derfor er vi sikre på, at finder en gulvtype hos os, der opfylder dine ønsker.

Tag kontakt

Kontakt os for at høre mere om linoleumsgulv

​Kom forbi butikken, tag et kig og gør et godt køb. Du er også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, som vi ikke tror, du kan sige nej til. Vi står klar til at hjælpe dig fra vores kontor i Harridslev ved Randers.

Kontakt os endelig på telefon 20 16 23 25. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på vej til dit nye linoleumsgulv. Er du privatkunde og ønsker et linoleumsgulv? Ring gerne direkte på 40 10 83 08 eller gå til vores kontaktside her.

Vi glæder os til at hilse på dig – og give dig dit drømmegulv.

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298