Tæpper

Få væg til væg-tæpper ud fra eget ønske

​​Overvejer du væg til væg-tæpper? Så er du landet det helt rette sted. Ved Allans Gulvbelægning udbyder vi et bredt sortiment af tæpper fra væg til væg. Vi holder til i Harridslev nordøst for Randers, men kører også gerne til private og erhvervskunder på Djursland, i Aarhus, Viborg, Randers, Hobro og omegn.

Vi kan derudover hjælpe med flere typer nyt gulv, herunder bl.a. trægulve, vinylgulv, linoleumsgulve, epoxy gulv, laminatgulv og vinylgulv.

Der kan være mange årsager til at få implementeret væg til væg-tæpper i alle rum. Særligt for erhvervskunder er det ideelt at bruge et tæppe til at øge lydisoleringen og dermed opnå en bedre arbejdsindsats blandt medarbejderne. Tæppernes slidstærke kvaliteter gør nemlig, at de bidrager til en bedre akustik i rummet. Vi udbyder naturligvis også tæpper til private, som ønsker at tilføje hjemmet en hyggelig atmosfære.

Vi tilbyder slidstærke og kvalitetssikre gulvtæpper, der for eksempel kan lægges oven på vinylgulve eller andre gulvmaterialer. Hos os har du mulighed for at finde moderne, løse tæpper eller afpassede tæpper fra væg til væg efter eget ønske. Vi garanterer for, at køber du et tæppe hos os, får du et bedre lydbillede, uanset hvilket rum det drejer sig om. Vi tilbyder:

  • 40 års erfaring i branchen
  • Besøg af tæppebussen, så du kan se vores store udvalg hjemmefra
  • Afpassede tæpper i høj kvalitet
  • Gode priser

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Væg til væg

Derfor skal du vælge væg til væg-tæpper

​Som sagt kan gulvtæpper generelt virke lyddæmpende, hvilket er en fordel, hvis du oplever dårlig akustik i rummet, på kontoret, i kantinen eller hvor end, du befinder dig. Derudover er tæpper ideelle til store gulve, hvor der er behov for at skabe mere hygge og bløde rammer, for eksempel i dagligstuen.

Et gulvtæppe er derfor alfa og omega for dig, der ønsker at skabe en bedre forbindelse mellem gulv og øvrige møbler og interiør. Det er også til dig, der drømmer om en bedre akustik.

Vi kommer gerne forbi med tæppebussen, hvor du kan se vores store udvalg af forskellige materialer. Hos os kan du forvente en billig pris og et uforpligtende tilbud.

Interesseret?

Kontakt os allerede i dag

​Hvis du er interesseret i at få besøg af tæppebussen, eller hvis du mangler yderligere informationer, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 20 16 23 25 eller send en e-mail til allansgulv@allansgulv.dk for et uforpligtende tilbud på væg til væg-tæpper.

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298