​Telefon: Christian - 20 16 23 25 / Martin (privatkunder) - 40 10 83 08

✓ +40 års erfaring ✓​ Stort udvalg af gulve ✓ Kvalitetsgaranti

​Specielt gulv

Skridsikkert specialgulv​

Mineraler er hemmeligheden bag skridsikre gulve. En kombination af kvarts og karborundum skaber gulver, der holder længe og som har en vedvarende skridsikkerhed. Et eksempel på et skridsikkert specialgulv, er et gulv i kvartsvinyl, der er en ekstremt slidstærk belægning, som primært anvendes til de erhverv, der stiller store krav til en slidstærk overflade.

Modstandsdygtige specialgulve - fx vådrumsgulve

Vi har stor erfaring med gulve til vådrum, der kendetegnes ved at de skal være slidstærke, modstandsdygtige og selvfølgelig vandtætte. Denne type specialgulv er også nem at rengøre. Når vi lægger specialgulv i vådrum svejser vi alle samlinger og udfører derefter trykprøver for at sikre at alle svejsninger er i orden.

El-ledende specialgulve

Et el-ledende specialgulv er som oftest udført i en speciel type vinyl, der blandt har en særdeles god slidstyrke og som er kemikaliebestandigt samt nemt at holde rent. El-ledende specialgulve kan bl.a. anvendes i rum, hvor statisk elektricitet kan udøve skade på elektronik og lignende. El-ledende gulve bruges desuden i elektronik- og medicinalindustrien samt på hospitaler og mange andre steder.

40 års erfaring med specialgulve

Vi har lagt utallige specialgulve igennem de sidste 40 år. Vi betragter os selv som specialister i gulvfaget og alle vores medarbejdere bliver jævnligt sendt på kursus for at sikre at de er opdateret på de nyeste teknikker.​

Specialgulve til gode priser

Vi leverer et specialgulv i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd) – det er din garanti for et specialgulv, der bliver lagt korrekt. Fortæl os om dine behov – så finder vi det specialgulv, der passer bedst til dig!

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud på et specialgulv.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Google

​Vores kunder udtaler:

Henvend dig nemt her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298