​Specielt gulv

Skridsikkert specialgulv​​

Mineraler er hemmeligheden bag skridsikre gulve. En kombination af kvarts og karborundum skaber gulver, der holder længe og som har en vedvarende skridsikkerhed. Et eksempel på et skridsikkert specialgulv, er et gulv i kvartsvinyl, der er en ekstremt slidstærk belægning, som primært anvendes til de erhverv, der stiller store krav til en slidstærk overflade.

Modstandsdygtige specialgulve - fx vådrumsgulve

Allans Gulvbelægning ApS har stor erfaring med gulve til vådrum, der kendetegnes ved at de skal være slidstærke, modstandsdygtige og selvfølgelig vandtætte. Denne type specialgulv er også nem at rengøre. Når vi lægger specialgulv i vådrum svejser vi alle samlinger og udfører derefter trykprøver for at sikre at alle svejsninger er i orden.

El-ledende specialgulve

Et el-ledende specialgulv er som oftest udført i en speciel type vinyl, der blandt har en særdeles god slidstyrke og som er kemikaliebestandigt samt nemt at holde rent. El-ledende specialgulve kan bl.a. anvendes i rum, hvor statisk elektricitet kan udøve skade på elektronik og lignende. El-ledende gulve bruges desuden i elektronik- og medicinalindustrien samt på hospitaler og mange andre steder.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

40 års erfaring med specialgulve

Vi har lagt utallige specialgulve igennem de sidste 40 år. Vi betragter os selv som specialister i gulvfaget og alle vores medarbejdere bliver jævnligt sendt på kursus for at sikre at de er opdateret på de nyeste teknikker.​​

Specialgulve til gode priser

Vi leverer et specialgulv i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd) – det er din garanti for et specialgulv, der bliver lagt korrekt. Fortæl os om dine behov – så finder vi det specialgulv, der passer bedst til dig!

Vi kan kontaktes af alle på telefonnummer 20 16 23 25. Er du privatkunde, kan du med fordel ringe direkte til telefonnummer 40 10 83 08. Du kan også sende os en mail på allansgulv@allansgulv.dk, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende gulvlægning.​

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298