+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

​Specielt gulv

Skridsikkert specialgulv​

Mineraler er hemmeligheden bag skridsikre gulve. En kombination af kvarts og karborundum skaber gulver, der holder længe og som har en vedvarende skridsikkerhed. Et eksempel på et skridsikkert specialgulv, er et gulv i kvartsvinyl, der er en ekstremt slidstærk belægning, som primært anvendes til de erhverv, der stiller store krav til en slidstærk overflade.

Modstandsdygtige specialgulve - fx vådrumsgulve

Allans Gulvbelægning ApS har stor erfaring med gulve til vådrum, der kendetegnes ved at de skal være slidstærke, modstandsdygtige og selvfølgelig vandtætte. Denne type specialgulv er også nem at rengøre. Når vi lægger specialgulv i vådrum svejser vi alle samlinger og udfører derefter trykprøver for at sikre at alle svejsninger er i orden.

El-ledende specialgulve

Et el-ledende specialgulv er som oftest udført i en speciel type vinyl, der blandt har en særdeles god slidstyrke og som er kemikaliebestandigt samt nemt at holde rent. El-ledende specialgulve kan bl.a. anvendes i rum, hvor statisk elektricitet kan udøve skade på elektronik og lignende. El-ledende gulve bruges desuden i elektronik- og medicinalindustrien samt på hospitaler og mange andre steder.

40 års erfaring med specialgulve

Vi har lagt utallige specialgulve igennem de sidste 40 år. Vi betragter os selv som specialister i gulvfaget og alle vores medarbejdere bliver jævnligt sendt på kursus for at sikre at de er opdateret på de nyeste teknikker.​

Specialgulve til gode priser

Vi leverer et specialgulv i topkvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd) – det er din garanti for et specialgulv, der bliver lagt korrekt. Fortæl os om dine behov – så finder vi det specialgulv, der passer bedst til dig!

Vi kan kontaktes af alle på telefonnummer 20 16 23 25. Er du privatkunde, kan du med fordel ringe direkte til telefonnummer 40 10 83 08. Du kan også sende os en mail på allansgulv@allansgulv.dk, hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende gulvlægning. 

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298