Hvem er vi?

Om os

Vi har stor erfaring i gulvbelægning i Aarhus, Randers, på Djursland og omegn, og vi kan give dig en hånd med lægning af flere forskellige gulvtyper. Vi har hele 40 års erfaring, hvilket er med til at sikre dig et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

​Når du vælger at lade os give dig en hjælpende hånd med din gulvlægning, vil du få et veludført arbejde klaret af erfarne og veluddannede medarbejdere. Alle vores medarbejdere har været på regelmæssig efteruddannelse, hvilket er et kvalitetsstempel, der sikrer dig et godt resultat.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kvalitet

Stort fokus på kvalitet

​Når du vælger at få os til at give dig en hjælpende hånd med lægning af gulv, kan du altid være stensikker på, at der udelukkende vil blive anvendt materialer af højeste kvalitet. Vi lægger stor vægt på kvalitet og sætter dig som kunde i højsædet. Det er din garanti for et godt og veludført stykke arbejde.​

Mere info

Kontakt os for mere info om gulvlægning

​Har du spørgsmål, eller ønsker du at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan altid kontaktes på telefon 40 10 83 08.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende os en mail på mailadressen allansgulv@allansgulv.dk.

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298