En langsigtet løsning

Korkgulv​ med unik struktur

​Et korkgulv har en utrolig holdbarhed og en unik struktur. Korkgulve er derfor en langsigtet løsning, hvis du er på udkig efter ny gulvbelægning. Korkgulve er støjdæmpende og reducerer trinlyd mellem forskellige etager og rum. Med et korkgulv får du derfor en rolig og fredfyldt atmosfære i rummet og så er korkgulvet samtidigt utrolig behageligt at stå og gå på.

Hos Allans Gulvbelægning er vi eksperter i lægning af korkgulve, og vi kan derfor hjælpe dig med det gulv, du ønsker at få lagt. Vi kører ud til opgaver fra vores base i Randers, og vi tager blandt andet opgaver i omkringliggende byer som Viborg, Aarhus og Hobro samt på Djursland.

Vi kan derudover hjælpe med flere typer nyt gulv, herunder bl.a. trægulve, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, epoxy gulv, laminatgulv og vinylgulv.

Nem rengøring med et korkgulv

Et korkgulv har en overflade, der afviser støv, snavs og skimmelsvamp. Du får derfor et sundt og hygiejnisk miljø, når du vælger et korkgulv. Korkgulve er nemme at rengøre, det kræver blot støvsugning og aftørring med en fugtig klud.

Naturlige og slidstærke korkgulve

Kork er et af naturens egne produkter. Korken indkapsles i et ekstremt holdbart, klart PVC-lag, der giver en utrolig slidstyrke og som er nem at vedligeholde.

Vi har lagt gulve i 40 år

Hos Allans Gulvbelægning har vi beskæftiget os med gulve i mere end 40 år. Vores store erfaring gør, at vi lægger dine nye gulve hurtigt, professionelt og effektivt. Vores ansatte bliver jævnligt sendt på forskellige kurser, så vi er sikre på at de altid kender de nyeste metoder og teknikker.​​

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Konkurrencedygtige priser

Topkvalitet til konkurrencedygtige priser

Et korkgulv lagt af Allans Gulvbelægning i Randers nær Aarhus, Hobro og Viborg, er et korkgulv du bliver tilfreds med. Vi sætter en ære i at vores gulvbelægning ser fantastisk ud og overholder alle standarder.

Som kunde er du garanteret at dit nye gulv lægges perfekt – vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd).

​Vi vejleder dig

Gode råd til dig

Vi står altid klar til at give dig gode råd og vejledning om hvilken type gulvbelægning, du skal vælge. Fortæl os om dit projekt og dine ideer, så finder vi sammen et gulv, der passer til alle dine behov. Dernæst får du et uforpligtende tilbud på det gulv, du har valgt.

Du kan kontakte os på telefon 20 16 23 25 eller på allansgulv@allansgulv.dk, hvis du vil have udskiftet dit nuværende gulv med et korkgulv.

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298