+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

​Korkgulv

​Et korkgulv har en utrolig holdbarhed og en unik struktur. Korkgulve er derfor en langsigtet løsning, hvis du er på udkig efter ny gulvbelægning. Korkgulve er støjdæmpende og reducerer trinlyd mellem forskellige etager og rum. Med et korkgulv får du derfor en rolig og fredfyldt atmosfære i rummet og så er korkgulvet samtidigt utrolig behageligt at stå og gå på.

Vi kan derudover hjælpe med flere typer nyt gulv, herunder bl.a. trægulve, væg til væg tæpper, linoleumsgulve, epoxy gulv, laminatgulv og vinylgulv.

Nem rengøring med et korkgulv

Et korkgulv har en overflade, der afviser støv, snavs og skimmelsvamp. Du får derfor et sundt og hygiejnisk miljø, når du vælger et korkgulv. Korkgulve er nemme at rengøre, det kræver blot støvsugning og aftørring med en fugtig klud.

Naturlige og slidstærke korkgulve

Kork er et af naturens egne produkter. Korken indkapsles i et ekstremt holdbart, klart PVC-lag, der giver en utrolig slidstyrke og som er nem at vedligeholde.

Vi har lagt gulve i 40 år

Hos Allans Gulvbelægning har vi beskæftiget os med gulve i mere end 40 år. Vores store erfaring gør, at vi lægger dine nye gulve hurtigt, professionelt og effektivt. Vores ansatte bliver jævnligt sendt på forskellige kurser, så vi er sikre på at de altid kender de nyeste metoder og teknikker.​

Topkvalitet til konkurrencedygtige priser

Et korkgulv lagt af Allans Gulvbelægning i Randers nær Aarhus, Hobro og Viborg, er et korkgulv du bliver tilfreds med. Vi sætter en ære i at vores gulvbelægning ser fantastisk ud og overholder alle standarder.

Som kunde er du garanteret at dit nye gulv lægges perfekt – vi er nemlig medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd).

Vi står altid klar til at give dig gode råd og vejledning om hvilken type gulvbelægning, du skal vælge. Fortæl os om dit projekt og dine ideer, så finder vi sammen et gulv, der passer til alle dine behov. Dernæst får du et uforpligtende tilbud på det gulv, du har valgt.

Du kan kontakte os på telefon 20 16 23 25 eller på allansgulv@allansgulv.dk, hvis du vil have udskiftet dit nuværende gulv med et korkgulv.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud på dit  projekt! Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298