​Telefon: Christian - 20 16 23 25 / Martin (privatkunder) - 40 10 83 08

✓ +40 års erfaring ✓​ Stort udvalg af gulve ✓ Kvalitetsgaranti

Tæppefliser

Mange muligheder med ​tæppefliser

Tæppefliser giver mulighed for at lave spændende og anderledes mønstre i gulvbelægningen. En anden fordel ved tæppefliser er, at slidte eller ødelagte fliser kan udskiftes, uden at du skal skifte hele gulvbelægningen.

Tæppefliser hjemme - eller på kontoret

Tæppefliser er et oplagt valg i kontorbygninger, da de dæmper lyden effektivt og som nævnt nemt kan udskiftes ved slid. Men tæppefliser er også utroligt brugbare i privaten – skab sjove mønstre på børneværelset eller læg ekstra slidstærke tæppefliser i entreen.

Nem montering af tæppefliser

Tæppefliser er nemme at håndtere og kan lægges hurtigere end traditionelle væg-til-væg tæpper. Tæppefliser fås i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter, så du helt sikkert kan finde en tæppeflise, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne om valget af tæppefliser.

40 år med tæppefliser

Igennem mere end 40 år har vi beskæftiget os med gulvbelægning og tæppefliser. Som kunde hos os er du sikret at dine tæppefliser lægges hurtigt, effektivt og professionelt. Vi sender jævnligt vores ansatte på kurser, så de altid er opdaterede på de nyeste teknikker og metoder.

Tæppefliser i topkvalitet - til fremragende priser

Vi leverer tæppefliser i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i vores arbejde og er medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd) – det er din garanti for, at vi udfører vores arbejde efter alle standarder.

Få besøg af tæppebussen og vælg dine tæppefliser i de omgivelser, de skal ligge i. Du kan også blive kontaktet for et uforpligtende tilbud på tæppefliser.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Google

​Vores kunder udtaler:

Henvend dig nemt her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298