Mange muligheder

Tæppefliser

​Mange muligheder med ​tæppefliser​

Tæppefliser giver mulighed for at lave spændende og anderledes mønstre i gulvbelægningen. En anden fordel ved tæppefliser er, at slidte eller ødelagte fliser kan udskiftes, uden at du skal skifte hele gulvbelægningen.

Tæppefliser hjemme - eller på kontoret

Tæppefliser er et oplagt valg i kontorbygninger, da de dæmper lyden effektivt og som nævnt nemt kan udskiftes ved slid. Men tæppefliser er også utroligt brugbare i privaten – skab sjove mønstre på børneværelset eller læg ekstra slidstærke tæppefliser i entreen.

Nem montering af tæppefliser​

Tæppefliser er nemme at håndtere og kan lægges hurtigere end traditionelle væg-til-væg tæpper. Tæppefliser fås i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter, så du helt sikkert kan finde en tæppeflise, der passer til dine behov. Vi rådgiver dig gerne om valget af tæppefliser.

Sidder du inde med et spørgsmål?

Så udfyld nedenstående kontaktformular Så vil vi vende retur hurtigst muligst! Vi glæder os til at høre fra dig.

Relevante links:

Tarkett, Ege, Scandinova

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Erfaring

40 år med tæppefliser

Igennem mere end 40 år har vi beskæftiget os med gulvbelægning og tæppefliser. Som kunde hos os er du sikret at dine tæppefliser lægges hurtigt, effektivt og professionelt. 

Vi sender jævnligt vores ansatte på kurser, så de altid er opdaterede på de nyeste teknikker og metoder.​

Topkvalitet

Tæppefliser i topkvalitet - til fremragende priser

Vi leverer tæppefliser i god kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i vores arbejde og er medlem af Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd) – det er din garanti for, at vi udfører vores arbejde efter alle standarder.

Få besøg af tæppebussen og vælg dine tæppefliser i de omgivelser, de skal ligge i. Du er også velkommen til at ringe til os på 20 16 23 25 / 40 10 83 08 eller skrive på e-mail allansgulv@allansgulv.dk

"Kan anbefale allans gulvservice. Fik lagt guldtæppe på i sidste uge. Venligt personale, god service, god behandling , god vejledning i gulvtæppevalg og gulvtæppet ligger flot. Godt tilfreds med det hele. Ingen slinger i valsen." 

- Bettina Frandsen ​​

"Vi har haft et godt samarbejde gennem mange år - hver gang vi skal have nyt linoleumsgulv, tagr vi fat i Allans Gulvbelægning". 

- Steen, Mellerup Skolehjem​​

"Allans gulv har været vores faste samarbejdspartner i mere end ti år.​ De arbejder med høj faglighed, og afleverer altid til aftalt tid og pris." 

Finn, Kollektivhuset

Se flere anmeldelser på google

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Allans Gulvbelægning ApS  •  Logevej 4, Harridslev, 8930 Randers NØ – Klik her for rutevejledning  •  CVR: 14788298