+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

​Epoxy

Rengøringsvenlige epoxygulve

Når man lægger et epoxygulv opnår man en ensartet overflade på hele gulvet uden samlinger. Det betyder, at epoxygulve er nemme at rengøre og vedligeholde. Endnu en egenskab, der gør epoxygulve gode i køkkener, kantiner og andre steder, hvor hygiejne er vigtig.

Epoxy giver et utal af muligheder

Epoxy er et unikt materiale med fremragende egenskaber. Udover at give en slidstærk, ensartet overflade, der er nem at rengøre er epoxygulve for eksempel også skridsikre. Epoxy er perfekt til:

  • Autoværksteder
  • Lagerhaller
  • Storkøkkener, fødevarevirksomheder, levnedsmiddelindustri
  • Udstillingslokaler
  • Butikker
  • Kontorer

Mange års erfaring med epoxy

Hos Allans Gulvbelægning har vi igennem mange år lagt epoxygulve og har opnået stor erfaring med dette. Vi lægger dit epoxygulv hurtigt og effektivt – og til en konkurrencedygtig pris.​

Vi rådgiver dig om dit gulvvalg

Vi har lagt gulve i mere end 40 år og kender vores fag til bunds. Vores medarbejdere kommer jævnligt på kursus så de er opdaterede på de nyeste teknikker. Vi er selvfølgelig også medlem af både Dansk Byggeri og GSO (Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd), så du er garanteret nye gulv i høj kvalitet.

Vi står altid til rådighed, klar til at vejlede dig om dit gulvvalg. Bliv ringet op og hør mere om vores unikke epoxygulve. Du er også velkommen til at ringe til os på 20 16 23 25 / 40 10 83 08 eller skrive på e-mail allansgulv@allansgulv.dk

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Google

​Vores kunder udtaler:

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298