+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

Om os

Vi har stor erfaring i gulvbelægning i Aarhus, Randers og omegn, og vi kan give dig en hånd med lægning af flere forskellige gulvtyper. Vi har hele 40 års erfaring, hvilket er med til at sikre dig et godt og solidt stykke arbejde af høj kvalitet.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

​Når du vælger at lade os give dig en hjælpende hånd med din gulvlægning, vil du få et veludført arbejde klaret af erfarne og veluddannede medarbejdere. Alle vores medarbejdere har været på regelmæssig efteruddannelse, hvilket er et kvalitetsstempel, der sikrer dig et godt resultat.

Stort fokus på kvalitet

​Når du vælger at få os til at give dig en hjælpende hånd med lægning af gulv, kan du altid være stensikker på, at der udelukkende vil blive anvendt materialer af højeste kvalitet. 

​​Vi lægger stor vægt på kvalitet og sætter dig som kunde i højsædet. Det er din garanti for et godt og veludført stykke arbejde.

Kontakt os for mere info om gulvlægning

​Har du spørgsmål, eller ønsker du at få lavet et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan altid kontaktes på telefon 20 16 23 25 eller på 40 10 83 08.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende os en mail på mailadressen allansgulv@allansgulv.dk.

Vi opbevare de mails vi modtager i 5 år.

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298