+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

​Linoleum

​​Linoleum - Allans Gulvbelægning ApS

Med et linoleumsgulv får du et naturligt, utroligt slidstærkt og rengøringsvenligt gulv. Lige som du ønsker at det skal tage sig ud!

Linoleum er et naturmateriale fremstillet af linolie, harpiks, træmel, korkmel, kalkstensmel og farve. Det kan fremstilles med et utal af forskellige overflader, mønstre og prægninger. Det er dig der sætter grænserne, så vores gulvlægger er sikker på at du kan finde et et linoleumsgulv, der matcher dit behov. Både private og erhvervet sætter stor pris på linoleumsgulve på grund af disse egenskaber.

Linoleum fås i baner af 200cm eller fliser á 30x30cm eller 50x50cm, så der mulighed for at få et gulv der passer til lige præcis dit behov.

Linoleum​ til gulve i Randers og omegn

Som rutinerede gulvlæggere med mere end 40 års erfaring indenfor faget vil vi garantere dig at du får et fantastisk gulv, som du kan bruge og nyde godt af i mange år fremover. Vi er eksperter i linoleum og har et ekseptionelt varieret udvalg og er sikre på at du kan finde en type, der opfylder dine ønsker!

Kom ind til os og tag et kig, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud, som vi ikke tror du kan eller vil sige nej til. Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os endelig på telefon 20 16 23 25, vi sidder altid klar til at hjælpe dig på vej til dit nye linoleumgulv. Er du privatkunde og ønsker et linoleumgulv? Ring gerne direkte på 40 10 83 08 eller gå til vores kontaktside her.

Vi glæder os til at hilse på dig – og give dig dit drømmegulv.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Google

​Vores kunder udtaler:

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298