+40 års erfaring

like

Stort udvalg af gulve

tile

Kvalitetsgaranti

deal

Laminatgulv

Laminatgulv - Allans Gulvbelægning ApS

​Ønsker du dig et slidstærkt, robust og smukt gulv i en fart? Så er laminat løsningen for dig.

Blandt mange fordele forbundet med et laminatgulv vil vi nævne, at her er der virkelig mulighed for et nyt gulv i en fart, som du kan tage i brug ligeså snart vi har lagt det. Og så er der utalligemuligheder for at variere udseende og overflade!

Hos Allans Gulvbelægning ApS lægger vi gulve direkte ovenpå det allerede eksisterende gulv. Den eneste forudsætning er at gulvet er helt plant –og er det ikke det, så sørger vi selvfølgelig for at rette det ud inden vi går i gang. Derfor den hurtige ekspedering af gulvanlæggelsen.

Laminatgulv i en fart i Randers og omegn

​Hos Allans gulvbelægning er vi stolte af at kunne skilte os med mere end 40 års erfaring indenfor gulvlægning, og vi glæder os til at hjælpe dig med at få det gulv du drømmer om. Det kan være svært at vide, hvad de passer bedst til ens behov og vi rådgiver gerne, så du får den mest optimale løsning.

Kontakt os gerne for et godt tilbud –eller kom forbi os og se hvad vi har at byde på, måske er et laminatgulv lige det du mangler. Fra vores kontor i Harridslev ved Randers, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os på tlf. 20 16 23 25 eller på 40 10 83 08 hvis du er privatkunde, eller gå til vores kontaktside her.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 5 anmeldelser på Google

​Vores kunder udtaler:

Allans Gulvbelægning ApS

CVR: 14788298